fbpx
D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Inspiratiedagen

Wees welkom op de inspiratiedagen van D&C Interieurs

Ben je toe aan een nieuwe keuken, wil je je interieur opfrissen of ben je op zoek naar de beste mogelijkheden om te renoveren? Kom dan naar de inspiratiedagen van D&C Interieurs.

Van 23 tot 24 februari en van 2 tot 3 maart kan je het hele weekend bij ons terecht. Je maakt kennis met ons aanbod, laat je inspireren in onze showroom en kan vrijblijvend advies inwinnen bij ons deskundig team. Onze deur staat open van 10.00 u tot 17.00 u en we heten je graag welkom met een hapje en drankje.

Jouw persoonlijke Batibouw

De inspiratiedagen van D&C Interieurs, da’s Batibouw maar dan in een persoonlijk jasje. Je betaalt hier geen inkomtickets of parkeergeld maar krijgt wél exclusieve voordelen en Batibouw-condities*. Bij ons hoef je je weg niet te zoeken in een enorme beurshal in Brussel, want in onze showroom te Mechelen vind je alles onder één dak, van keukens tot interieur en renovatie.

Binnen wacht je een welgemeend welkom van onze medewerkers. Zij lichten je in over nieuwste trends, de beste materialen en de mogelijkheden voor jouw huis. Reken op een persoonlijke aanpak en advies op maat van jouw woonst, jouw wensen en jouw leven.

Wij kijken uit naar uw komst!

Het D&C-team

* Van 26/01/19 t.e.m. 19/05/19, geleverd en geplaatst voor eind 2020

   

Bekijk het evenement

 Volgend artikel
Ben je nog opzoek naar ideeën voor een nieuwe keuken, om te (ver)bouwen of om…