D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Dé keukentrends van 2022

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe keukentrends. We zijn dan wel al drie maanden ver in het nieuwe jaar, te laat voor deze must knows is het zeker niet. Ga jij binnenkort op zoek naar een nieuwe keuken? Kijk dan alvast even mee naar wat je moet kiezen om helemaal mee te zijn met de trends van 2022!

20200921 Heffen/Blaasveld D&C Keukens en Interieur

Grey all the way

Zwart, wit, aardetinten, … verschillende kleuren zien we al jaren terugkeren in de keuken. Vanaf dit jaar verwelkomen we een nieuwe kleur, namelijk grijs. Een kleur die we voorheen niet erg vaak zagen verschijnen in het interieur van een keuken, maar nu dus helemaal in is. Grijs geeft een strakke indruk, een look die je kan afwerken met hout voor een meer landelijke stijl of met zwart voor een meer industriële keuken.

Less is more

Een overvolle keuken? Niet langer in 2022! Natuurlijk is het een aanslepende trend om steeds minder spullen in je keuken te hebben en zoveel mogelijk in te bouwen, maar in dit nieuwe jaar lijkt deze trend zijn hoogtepunt bereikt te hebben. Zelfs handgrepen op kasten zijn totaal overbodig geworden en dus volledig verleden tijd. Vergeet ook zeker geen kokend water kraan zodat je meteen ook komaf kan maken met de waterkoker.

Less-is-more
Licht

Breng licht en overzicht

Samen met de lege keuken die hierboven al werd vermeld, willen we nu ook licht en rust brengen in de keuken. Een hoeveelheid aan ramen zorgt voor een enorme plus in je keuken zodat voldoende daglicht de ruimte kan binnentreden. Je woonhaven dient een plek te zijn waar je jouw hoofd volledig kan leegmaken, dit kan je mede realiseren door je keuken in te richten volgens de toepassing van het minimalisme en te “ontspullen”.

Kwaliteit boven kwantiteit

Mensen kiezen steeds vaker voor een kwalitatieve keuken met kwalitatief keukengerei. Het is de investering dan vaak ook waard. Daarom wordt de kwaliteit van de keuken en bijhorende spullen vooropgesteld door de klant. Het lijkt immer belangrijker te worden dan kwantiteit.

Vergeet natuurlijk niet dat je een keuken vaak kiest voor een aantal jaar en we dus ook geen al te zotte trends meegeven. Een keuken moet hoofdzakelijk nog altijd tijdloos zijn zodat je er binnen een paar jaar nog altijd even zot van bent!

Kwaliteit

Wij denken graag met je mee, contacteer ons of breng een bezoek aan onze toonzaal!

Tags: