D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

RENOVATIE
KEUKEN & WOONKAMER

Datum

2018

Type

Renovatie

Locatie

Putte

Voor dit project waren de klanten initieel louter in onze toonzaal op zoek naar een nieuwe keukeninrichting. Maar bij een bezoek aan hun woning bleek dat de keuken niet hun enige zorg was, ook de woonkamer wilden ze graag in een latere fase renoveren. In een natuurlijke reactie hebben we vervolgens voorgesteld om een vrijblijvend ontwerp te maken voor een volledige inrichting, zodat alles harmonieus in elkaar zou vloeien. De leefruimte bleek toe aan een grondige re-styling. De gedateerde, zware constructie van de haard verdeelde de ruimte en de terracotta gekleurde vloer was te druk. In de huidige tijd zoeken mensen net naar meer rust en samenhang in hun leefomgeving en dat is wat wij hen wilden bieden.

Eerst en vooral werd de keuken en woonkamer gedeeltelijk open getrokken. Hiermee werd er een volledig nieuwe belevenis voor de ruimte gecreëerd. Het raam werd tot beneden gebracht zodat je bij het ontbijt gezellig kan keuvelen terwijl je van binnenuit van de mooie tuin geniet. Zo ontstond een oase van licht en rust, een plaats waar ieder- een blijft hangen voor een borrel en leuk gesprek.

De livingtafel die vroeger zelden werd gebruikt, behoort nu tot het dagelijks leven: kleinkinderen maken er leuke tekeningen op, terwijl oma iets verder een toetje maakt. En ’s avonds kan er met z’n allen samen worden gegeten. Het is een mooi voorbeeld van hoe de optimalisatie van een ruimte kan leiden tot een grotere levensvreugde.

Bekijk hieronder de voor- & na-foto’s: