D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

INTERIEURONTWERP
KEERBERGEN

Type

Interieurontwerp

Locatie

Keerbergen

Tijdens het kennismakingsgesprek met de klant werden als eerste stap zijn wensen zo concreet mogelijk in kaart gebracht. Voor dit project werd het snel duidelijk dat we zowel de keuken, veranda als leefruimte zouden aanpakken. Alles mooi aansluitend, zodat dit een harmonieus geïntegreerd geheel vormt. Hierdoor kan zowel de culinaire voorbereiding, het koken zelf als het uiteindelijk genieten van de maaltijd met zicht op de tuin gebeuren.

We hebben gekozen voor een combinatie van natuurlijke materialen zo- als eik, gelakte fronten en inox. Zo creëerden we de ideale combi van een hedendaagse en landelijk geïnspireerde inrichting. Omdat het een keuken betrof, was het gebruikscomfort even belangrijk als de visuele coherentie. Het keukenaanrecht werd uitgevoerd in een hittebestendige en vlekvrije dekton, waardoor het onderhoud van de keuken bijna een plezier wordt.

De ontbijtkast werd netjes afgesloten, zodat het eetgedeelte amper opvalt ten opzichte van de leefruimte. De geïntegreerde gashaard met tv-meubel is tenslotte in identieke stijl uitgewerkt als deze van het keukengedeelte; alles volgt zo dezelfde logica, wat de harmonie in beide ruimtes maximaliseert.