D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

KEUKENS

D&C interieurs realiseert en plaatst elke dag topkeukens. Ontworpen door ons eigen team van keuken specialisten, gerealiseerd door ervaren schrijnwerkers en geplaatst door onze eigen technische plaatsers.

WERKWIJZE

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we hoe jouw keuken eruit moet zien. Verkies je eerder een landelijke of moderne keuken? We bespreken alles tot in de puntjes om goed voorbereid aan het plan te kunnen starten.

We voegen jouw ideeën samen met onze know-how om zo het plan van jouw toekomstige keuken uit te tekenen. We bekijken samen met jou de plannen. Blij met je ontwerp? Dan plannen we meteen een afspraak in om jouw nieuwe keuken te komen installeren.

Onze plaatsers komen bij je langs om je bestaande keuken uit te breken en de nieuwe te plaatsen. We werken alles tot in de puntjes af zodat jij meteen kan beginnen koken en genieten!

Je nieuwe keuken is geïnstalleerd, tijd om volop te beginnen kokkerellen! Naast de uitleg van de toestellen kan je uiteraard ook steeds op ons rekenen voor de na-service.

          Voor

Na

INTERIEUR

Onze focus ligt op keukens maar desgewenst nemen we ook de woonkamer mee onder handen om zo tot een stijlvol interieur te komen.