D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Automatische panelen

Automatische kastpanelen, en je keuken is altijd opgeruimd

Heb jij ook weleens het gevoel dat je je keuken nooit helemaal op orde krijgt? Of dat je nooit genoeg opbergruimte hebt voor al die toestellen, potten en pannen? Voor elk probleem bestaat een oplossing en in dit geval zijn dat automatische kastpanelen. Die zorgen ervoor dat alles binnen handbereik is en je keuken er toch piekfijn uitziet!

Wat niet weg is is gezien 

De broodrooster of koffiemachine zijn niet meteen de meest sexy apparaten, maar je gebruikt ze wel dagelijks. Niemand heeft zin om elke ochtend in de kasten te moeten rommelen om z’n koffietje te zetten, maar tegelijk hoeven al die toestellen niet steeds zichtbaar te zijn.

Dankzij het automatische paneel kan je snel gebruik maken van je keukenspullen zonder dat die storende elementen vormen in je nette keuken. En wanneer je materiaal in gesloten kasten wordt bewaard is het bovendien beter beschermd tegen licht en stof. Overigens kan je ook die lelijke stopcontacten achter de panelen verbergen!

De automatische kastpanelen zijn in wezen stijlvolle rolluiken. Je beweegt ze in de gewenste positie door middel van een afstandsbediening, of door onderaan het luik aan te raken. In de video zie je hoe dat in zijn werk gaat. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Je bent altijd welkom in onze toonzaal.

Tags: