D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Dekton keukenblad

Er bestaan verschillende soorten keukenbladen: graniet, composiet, hout, … en dekton. Dit laatste, karaktervolle materiaal is de favoriete keukentrend van dit moment en heeft een luxueuze uitstraling. Met de juiste afwerking past het zowel in een klassieke als moderne keuken. Één ding is zeker: Dekton is een summum van keukenkwaliteit.

Dekton-keukenaanrecht

Dekton is een geavanceerd materiaal dat bestaat uit een mix van grondstoffen waaronder glas, kwarts en porselein. Dekton is in prachtige kleurstellingen met reliëf te verkrijgen en is met het blote oog niet te onderscheiden van natuursteen. Ideaal dus als je houdt van de look van natuursteen, hout of beton maar met een langere levensduur. 

Een Dekton werkblad is beter bestand tegen slijtage dan natuurlijke materialen: het behoudt zijn kleur en is krasvaster. Dekton is een niet-poreus materiaal, waardoor vloeistoffen de kans niet krijgen om er in te trekken. Het werkblad is dus niet vlekgevoelig én enorm onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is Dekton ook vuur-en hittebestendig. Een hete kookpot op je aanrecht plaatsen? Geen probleem!

Levenslange kwaliteit met 25 jaar garantie

Wie voor Dekton gaat in de keuken, heeft keuze uit een brede waaier aan kleuren en texturen. Het materiaal is bovendien perfect geschikt voor grote oppervlakken, zoals bijvoorbeeld keukeneilanden die uit één stuk bestaan. En dat zonder zwakke punten – dat doet geen ander materiaal het na.

Dekton-materiaal

Bij D&C Interieurs bieden we heel wat kleuren Dekton werkbladen aan en met verschillende afwerkingsmethoden.

Twijfel je nog welk aanrechtblad je wilt?  D&C Interieurs helpt je graag bij jouw keuze. Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze toonzaal.

Tags: