D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Inspiratiedagen

Wees welkom op de inspiratiedagen van D&C Interieurs

Binnenkort gaan de inspiratiedagen van D&C Interieurs weer van start. Na het succes van de afgelopen jaren, verwelkomen we je in de eerste twee weekends van maart opnieuw in onze showroom met een hapje en een drankje.


 

Tijdens onze inspiratiedagen stellen we je graag al onze producten voor en maak je kennis met de laatste trends op interieurvlak. Ook voor de keuken is er weer heel wat nieuws, van verlichting tot slimme keukenapparatuur. Bij D&C Interieurs streven we ernaar om je interieur of keuken een geweldige make-over te geven, maar daar stopt het niet. Zo hebben we bijvoorbeeld ook wijnklimaatkasten in ons aanbod, en nog heel wat meer extra’s om jouw interieur een exclusieve, persoonlijke touch te geven.
Onze keuken- en interieurexperts staan paraat met vrijblijvend advies over jouw plannen en leggen je haarfijn uit hoe wij projecten aanpakken.

Kom kennismaken met ons aanbod op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart, en zaterdag 7 en zondag 8 maart, telkens van 10:00 uur tot 17:00 en hef samen met ons het glas op jouw toekomstige nieuwe keuken of interieur.

Wij kijken uit naar uw komst!

Het D&C-team