D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Keukentrends 2020

Deze keukentrends zien we in 2020 overal opduiken

Bij D&C Interieurs staat er dit jaar een gloednieuwe toonzaal op het programma, we kijken er nu al naar uit om je daar te mogen verwelkomen. Ondertussen blijven we natuurlijk beschikbaar om al jouw keukendromen te realiseren. Ben je toe aan een nieuwe keuken of is je goede voornemen om je bestaande keuken te renoveren? D&C Interieurs maakt je wegwijs in de keukentrends van 2020. 

Renovatie-Rumst1

Donkere tinten

De afgelopen jaren heerste de witte keuken, nu is de omwenteling naar donkere tinten in volle gang. In 2020 zullen donkere kleuren steeds vaker centraal staan, en dan het liefst van al in combinatie met duurzame materialen. Van muren tot keukenkasten en zelfs de keukenapparaten: alles gaat back to black.

Gouden accenten

Als tegenhanger voor al dat zwart komt goud terug als detailkleur. Wat dacht je van een gouden kraan als chique eyecatcher? Zo wordt de meest gebruikte ruimte in je huis ook de mooiste.

Slimme keukenapparatuur

Slimme keukenapparatuur is inmiddels de kinderschoenen ontgroeid en vormt een volwaardige toevoeging aan hedendaagse keukens. Met een gebruiksvriendelijke app bedien je al je keukenapparatuur, ook als je niet thuis bent. Wachten tot de oven voorverwarmd is hoeft niet meer: je zet ‘m al aan op het moment dat je naar huis rijdt. Maar er is zoveel meer dan dat mogelijk: een slimme koelkast die je vertelt welke producten niet meer voorradig zijn, of een slimme kookplaat die je dankzij een geïntegreerd kookboek precies vertelt hoe je een gerecht moet bereiden. Bij D&C Interieurs helpen we je de apparaten te kiezen die écht iets toevoegen aan je leefcomfort.

IMG_1991 kopie
Keukentrend 2020-D&C Interieurs

Design-afzuigkap

Afzuigkappen zijn onmisbaar, maar duidelijk niet ontwikkeld om mooi te zijn. Wie zegt echter dat functie vorm moet uitsluiten? In 2020 wint de design-afzuigkap terrein, een keukentrend die je nieuwe of gerenoveerde keuken nóg beter gaat maken. Je kan kiezen uit verschillende systemen. Merken als Miele integreren de afzuigsystemen al onzichtbaar in de kookplaat, maar er zijn ook design-afzuigkappen voorhanden die de gehele look van je keuken niet verpesten.

Rust in de keuken

Misschien de fijnste keukentrend voor 2020: een rustige keuken, waarin alles netjes wordt weggestopt. De dampkap wordt naadloos ingewerkt in het plafond en doet daar muisstil zijn werk, vaak zelfs met geïntegreerde verlichting. Apparaten worden minder zichtbaar omdat hun kleuren bij de keuken passen, net als de gootsteen. Onze keukenexperts tonen je graag hoe we alle keukenonderdelen kunnen verstoppen, zonder aan gebruiksgemak in te boeten.

Tags: