D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Vier keukentrends die je in 2021 overal ziet terugkomen

Wordt 2021 het jaar waarin je je nieuwe keuken laat plaatsen? Dat komt goed uit, want wij lichten vier keukentrends uit die je dit jaar overal zal terugzien en die van jouw nieuwe keuken een pareltje zullen maken waar je nog jarenlang plezier aan beleeft. 

Dirk-Illegems-D&C-Interieurs

De keuken als centrum van het huis

Een keuken is anno 2021 veel mee dan de plek waar je eten klaarmaakt. Koken, eten en ontspannen komen samen in een gezellige leefkeuken. Dat vertaalt zich ook in het ontwerp van de keuken, dat het praktische ver overstijgt. Mooie materialen, sfeervolle verlichting en ultiem comfort maken van je keuken een plek waar je graag vertoeft en zo wordt ze het kloppende hart van je huis. Om het helemaal af te maken trek je de stijl en de materialen die je hier gebruikt door naar de leefruimte of zelfs de rest van het huis.

Verwacht meer van je keukenapparaten

Het is niet omdat je graag kookt dat je uren in de keuken wilt staan – laat staan dat je daarna de afwas nog wilt doen. De keukenapparatuur van nu maakt het je gemakkelijk: toestellen zijn steeds stiller, energiezuiniger en vaak vanop afstand te bedienen. Zo laat je de oven al voorverwarmen als je onderweg bent naar huis voor maximale efficiëntie.

20200921 Heffen/Blaasveld D&C Keukens en Interieur
Dirk-Illegems-kwaliteits-keukens

Marmer in de keuken

We zagen marmer al opduiken in bijzettafel en accessoires, maar het luxueuze materiaal is ook helemaal klaar om je keuken naar een hoger niveau te tillen. Met een marmeren werkblad krijgt je keuken meteen een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Wie geen echt marmer wilt, kan dit effect ook bereiken met keramiek of composiet, waarbij je de krasbestendige en duurzame kwaliteiten combineert met een krachtige marmerlook die niet van echt marmer te onderscheiden is.

Er is meer dan rvs alleen

De tijd dat kranen en kastgrepen standaard in roestvrijstaal werden uitgevoerd is voorbij. Zwarte, gouden of koperkleurige kranen, spoelbakken en grepen worden gangbaarder en geven elke keuken een subtiel vleugje glamour. En zo is de cirkel rond, want in een mooie keuken zal je vaker willen vertoeven en als vanzelf wordt je keuken dan het centrum van je huis!

Duffel-keuken7

Zijn deze keukentrends echt iets voor jou? Maak een afspraak en wij tonen hoe je ze toepast in jouw huis. 

Tags: