D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Onze werkwijze

Vier stappen tot de realisatie van uw droomkeuken of interieur.

Ontdek hoe wij bij D&C interieurs te werk gaan. Onze werkwijze verloopt namelijk in vier grote stappen. Benieuwd hoe we jouw woning kunnen voorzien van een tijdloze en smaakvolle keuken of interieur? Lees dan hier zeker welke fases we samen beleven tot we het perfecte resultaat behalen hebben.

Interieur14

Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we hoe jouw keuken en/of interieur eruit moet zien. Verkies je eerder een landelijke of moderne stijl? We luisteren naar uw wensen en behoeften en geven u gepast advies op maat. We bespreken alles tot in de puntjes om goed voorbereid aan het ontwerp te kunnen starten.

Ontwerp

We voegen jouw ideeën samen met onze know-how om zo het plan van jouw toekomstige keuken uit te tekenen. We bekijken samen met jou de ontwerpen tot dat ze perfect zijn. Blij met je ontwerp? Dan plannen we een afspraak in om jouw nieuwe keuken te komen installeren of om jouw interieur onder handen te nemen.
Interieur12
Interieur10

Uitvoering

Onze plaatsers komen bij je langs om je bestaande keuken uit te breken en de nieuwe te plaatsen met bijhorende toestellen. Of we nemen jouw interieur onderhanden met enkel materialen van top kwaliteit. We werken alles tot in de puntjes af zodat jij meteen kan beginnen te genieten!

Resultaat

Je nieuwe keuken is geïnstalleerd, tijd om volop te beginnen kokkerellen of je neer te zetten in jouw nieuwe woonkamer! Naast de uitleg van de toestellen kan je uiteraard ook steeds op ons rekenen voor de na-service.
Interieur7
Tags: