D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Vrijblijvend advies

Ben je van plan een nieuwe keuken te laten installeren, maar weet je niet goed wat er allemaal kan? D&C Interieurs staat u graag bij met persoonlijk advies. Op basis van uw ideeën, wensen en budget bekijken we de mogelijkheden en samen zorgen we ervoor dat uw droomkeuken snel realiteit wordt.

Of het nu strak en modern of rustiek moet zijn, uw persoonlijke voorkeur is ons uitgangspunt. Het maakt niet uit hoe ver u zelf staat in de planning van uw keuken: met een basisidee of net een gedetailleerde wishlist gaan we van start. Wij voegen daar onze jarenlange ervaring, grote materiaalkennis en inzicht in de laatste trends aan toe en samen halen we het beste uit uw toekomstige keuken.

Mechelen-Keuken5

Van A tot Z 

Als keukenexpert met meer dan 70 jaar ervaring bracht D&C Interieurs al veel droomkeukens tot leven. Wij weten als geen ander dat goed begonnen half gewonnen is en maken een uitgekiend plan op maat. Want wat werkt voor het huis van uw buurman, past misschien helemaal niet bij u. We denken al na over de afwerking voor er nog maar één tegel gekozen is, houden rekening met een breed gamma aan materialen voor bijvoorbeeld de fronten en helpen je kleuren kiezen.

We staan je bij gedurende het hele proces, zelfs tot na de oplevering en weten altijd de beste kwaliteit te vinden, of het nu gaat om een handvat voor een kastje, of om een keukentoestel. En daarbij verliezen we uw buget niet uit het oog.

Verliefd geworden op een nieuwe keuken en benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Dan is betrouwbaar advies inwinnen de eerste stap, bij D&C interieurs kan dat gratis en vrijblijvend.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Heeft u interesse in een complete nieuwe keuken of wilt u uw bestaande keuken renoveren, maar weet u nog niet wat alle mogelijkheden zijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak op onze website of bel ons even op. Liever nog wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina

Tags: