D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Zo gaan wij te werk bij de creatie van jouw droomkeuken

De keuken vormt bij velen het kloppend hart van de woning, waar niet alleen gekookt wordt maar ook vele gezinsmomenten plaatsvinden. Bij D&C Interieurs hebben ze dat volop begrepen. Zaakvoerders Dirk en Cathy gaan samen met hun team grondig te werk om hun klanten de keuken van hun dromen te geven.

 

20200921 Heffen/Blaasveld D&C Keukens en Interieur

Nieuwe klanten laten we altijd eerst inspiratie opdoen in onze toonzaal. We polsen er naar de wensen en verwachtingen en leggen uit hoe wij werken. Soms voelen wij zaken aan die mensen zelf niet onder woorden kunnen brengen, waardoor wij een sterk voorstel op maat kunnen uitwerken.

“Elke keuken wordt van nul opgebouwd, volledig op maat van de klant. Elke woning en elke klant is uniek, en zijn of haar keuken dient dit dus ook te zijn.”

Onze toonzaal is gemaakt om mensen te inspireren, een idee te geven van hoe een D&C-keuken eruit kan zien. We plaatsen echter nooit een volledige kopie van een keuken in de toonzaal, tenzij de klant dit uitdrukkelijk vraagt.

Na een bezoek aan onze showroom, stellen wij steeds voor om de ruimte ter plaatse vrijblijvend te gaan opmeten. Zo beschikken wij van bij de start over de correcte afmetingen en zien we meteen de woning en de ruimte waar de keuken zal komen.

Interieur13
20200921 Heffen/Blaasveld D&C Keukens en Interieur

Vervolgens werken wij een simulatie uit, die de klant in onze showroom kan komen bekijken en bespreken. Ook wordt er dan gekeken naar de materialen en toestellen die de klant wens te integreren. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden legio: bijna alles kan, wij kunnen aan zowat alle toestellen geraken. Gedurende de jaren bouwden we een goede samenwerking op met verschillende merken.

Na afronding van de werken, nemen wij nog eens een kijkje ter plaatse en stemmen we af met de klant.

Is de klant volledig tevreden, dan is onze missie geslaagd!

Hoe kunnen wij jou helpen? Contacteer ons of breng een bezoekje aan onze toonzaal

Tags: