D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

Keukentrends 2019

Keukentrends 2019

Natuurlijke materialen vinden terug hun weg naar de keuken.

De voorbije jaren werden de keukens steeds lichter, op het hoogtepunt van die interieurtrend kleurden de catalogi bijna volledig wit. Nu is er een terugkeer van donkerdere tinten en natuurlijke materialen die samen een rustpunt creëren in het hart van je huis.

Natuurlijke materialen in je keuken 
Een vloer van beton, een aanrecht van natuursteen, marmeren accenten, massief hout of metalen details: natuurlijke materialen zijn plots overal. Ze hebben stuk voor stuk een eigen identiteit, maar laten zich toch zonder morren combineren.
Vloeren, keukeninrichting en -afwerking in natuurlijke materialen zijn stoer en tegelijk elegant, minimalistisch met een maximale uitstraling. Je keuken wordt zo een afgewerkt geheel, zonder ooit te afgeborsteld te zijn.

Donkere kleuren
Donkeren kleuren brengen balans in dat ietwat ruwe natuurgeweld. Denk aan grijstinten en off-black, aan donkere marmerpatronen en aan grove terrazo. Die kleuren vind je zowel terug in de designkeukens van nu, als in de landelijke keukens die mee zijn met hun tijd.

Ruwheid brengt rust
De combinatie van natuurlijke materialen en donkeren kleuren geeft je keuken karakter. De keuken mag weer spreken. Ze biedt niet alleen ruimte voor dagelijkse rituelen, maar geeft er ook een heel eigen richting aan en nodigt je om alle tijd te nemen.