D&C Interieurs - Keukens & renovatie Mechelen

Contacteer ons

03 866 21 31

info@dc-interieurs.be

Steenweg op Blaasveld 71 2801 Mechelen

Maak een afspraak

Openingsuren

Di-vr : 10-12 & 13-18u
Za : 10-12 & 13-17u
Zo : 13-17u
Maandag gesloten
Ook op afspraak

Volg ons ook op:

 

5 keukensnufjes die je keuken een luxueuze uitstraling geven

De keukens van nu vervullen niet alleen een praktische functie, ze zijn een volwaardig onderdeel van je interieur en moeten ook mooi zijn. We lichten hier vijf keukensnufjes toe die een grote toevoeging zijn op het vlak van gemak en kookplezier en die daarbij de uitstraling van je keuken alleen maar luxueuzer maken. 

Quooker-D&C-interieurs-keukens

Quooker CUBE, de kraan die alles kan

De Quooker-kokendwaterkraan kende je misschien al, maar met de Quooker CUBE komt er naast koud, warm en kokend water nu ook bruisend en gefilterd water uit je kraan. Geen gesleep meer met flessen en geen bruiswatermaker op je aanrecht, waardoor je de look van je keuken eenvoudig strak kunt houden. De kranen van Quooker zijn er in verschillende uitvoeringen, zo past deze alles kunnen in elke interieurstijl.

Ingewerkte gaspitten 

Een kookvuur zorgt meestal voor een breuk met de rest van het aanrecht, maar dat hoeft niet zo te zijn met ingewerkte gaspitten. De gaspitten worden naadloos geïntegreerd in je aanrecht. Zo vormt het kookgedeelte een mooi geheel met de rest van je keuken en bovendien zijn de gaspitten zo nog eenvoudiger om schoon te houden.

20200921 Heffen/Blaasveld D&C Keukens en Interieur
Dekton-keukenblad-D&C

Geïntegreerd afzuigsysteem

De klassieke dampkap boven het kookvuur krijgt de laatste jaren steeds meer concurrentie van het geïntegreerde werkbladafzuigsysteem. De kookdamp en etensgeuren worden dan weggevoerd via het keukenwerkblad of via de inductiekookplaat zelf. Op deze manier win je ruimte en ziet je keuken er strakker en moderner uit. Lees hier meer over de verschillende types van afzuigsystemen.

Ingebouwd koffiezetapparaat

Vaatwassers en koelkasten zijn al jarenlang ingebouwd, waarom zouden we dat niet met andere toestellen doen? Elk toestel dat niet op het aanrecht moet staan is een gewonnen plek en een bewuste keuze voor een strakke, opgeruimde keuken. Neem bijvoorbeeld een ingebouwd koffiezetapparaat. Met een groot waterreservoir, een geïntegreerde melkopschuimer en een automatisch reinigingsprogramma vergemakkelijkt dit je leven, en dat zonder dat er kabels te zien zijn. Een toestel met waterreservoir kan, maar een rechtstreekse wateraansluiting is ook mogelijk. Een koffietje zetten was nog nooit zo eenvoudig en luxueus!

20200921 Heffen/Blaasveld D&C Keukens en Interieur
20200921 Heffen/Blaasveld D&C Keukens en Interieur

Slimme keukenapparatuur

Een luxueuze keuken is niet alleen een mooie keuken, maar ook een slímme keuken. De technologie voor slimme keukenapparatuur is er op gericht om het gebruiksgemak te verhogen. Korter gezegd: laat je keuken voor jou werken, ook wanneer je er niet bent. Zo kan je een slimme oven al voorverwarmen als je onderweg naar huis bent en check je in de supermarkt probleemloos wat er in je slimme koelkast ligt. Was je de vaatwasser vergeten opzetten? Dat kan ook vanop afstand, met een druk op de knop.

Benieuwd hoe je deze snufjes kan integreren in jouw nieuwe keuken? Kom eens langs in onze toonzaal, waar je ze kan van naderbij kan bekijken. Onze medewerkers adviseren je graag!

Tags: